Δραστηριότητες
στο συγκρότημα ``Lucky Village``

Σε απόσταση 2,5 χλμ βρίσκεται το κέντρο του Τυχερού όπου υπάρχουν καταστήματα όπως cafe-bar ,  fast food, ταβέρνες και super market. Πλησίον του Οικοτουριστικού κέντρου , βρίσκεται η Λέσχη αξιωματικών Τυχερού. Στο Οικοτουριστικό κέντρο της λίμνης τους καλοκαιρινούς μήνες διεξάγονται διάφορες εκδηλώσεις , λειτουργεί καλοκαιρινή πισίνα και πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού.

Δυτικά του συγκροτήματος και σε απόσταση 3χλμ βρίσκεται το στρατόπεδο της 7ης Ταξιαρχίας και Ανατολικά στα 3,5 χλμ το τμήμα Συνορικής Φύλαξης Τυχερού.

Βόρεια, στα 19χλμ βρίσκεται το Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς- Λευκίμης που θεωρείται από τις σημαντικότερες προσταυόμενες περιοχές σε διεθνές, ερωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Είναι μια περιοχή που φιλοξενεί πολλά είδη της χλωρίδας και της πανίδας της Βαλκανικής Χερσονήσου, της Ευρώπης και της Ασίας.

Νότια του συγκροτήματος στα 18 χλμ  βρίσκεται το Δέλτα του Έβρου, μια εξίσου προστατευόμενη περιοχή, όπου βρίσκουν καταφύγιο και τροφή πολλών ειδών πουλιά. Αποτελεί σημαντικό πόρο λόγω της αξίας που έχει για την αλιεία, τη γεωργία, την κτηνοτροφία, την εκπαίδευση και την κοινωνία γενικότερα.

Luckyvillage Ενοικιαζόμενα Καδόγλου

Σχετικά με το κυνήγι…

Σχετικά με το κανοε καγιακ…

Σχετικά με το Φεστιβάλ Νεολαίας…

Σχετικά με την καλοκαιρινή πισίνα…

Σχετικά με την ιππασία…

ΤΗΛ.:
2554042206, 6936862422
FAX:
2554042206

Διεύθυνση
Προβατώνας, Έβρου, Τ.Κ.68003

Email us at
info@luckyvillage.gr

background
Οι πελάτες μας παρατήρησαν...
  • Την φιλοξενία
  • Την καθαριότητα
  • Την οικονομία
  • Το καφέ - μπαρ
Κάντε την κράτηση σας